Deze zaterdag opent nieuw Italiaans restaurant Trattoria Perron haar deuren!

Aankomend weekend is Breda weer een Italiaanse hotspot rijker! Eigenaren Gunther, Martijn en Sander van restaurant NUL76 aan de Willemstraat pakken het compleet anders aan met een nieuw Italiaans concept genaamd Trattoria PerronWij spraken de eigenaren en namen vast een kijkje. Benieuwd? Lees dan gauw verder! 


'Na bijna zes jaar hetzelfde concept van restaurant NUL76 ga je in tijden van corona toch nadenken over nieuwe ideeën. Onze locatie op de Willemstraat vlak voor het Centraal Station is perfect voor deze nieuwe ideeën. Er gebeurt hier altijd wel wat'. Aankomende zaterdag 22 mei openen ze opnieuw hun deuren met het Italiaanse restaurant, Trattoria Perron. Echt authentiek Italiaans, maar dan toch net een beetje anders. 

'Italiaans eten is erg toegankelijk en ook nog eens super lekker. Hierdoor creëren we een grotere doelgroep. Alle producten waar wij onze gerechten mee maken, komen rechtstreeks vers uit Italië en zijn van de hoogste kwaliteit. Een restaurant voor iedereen; van zakelijk tot gezellig met het gezin! 

Naast dat je hier ontzettend lekker kunt eten, organiseren ze elke vrijdag van 16.00 tot 18.00 een echte Italiaanse aperitivo met een gratis hapje bij elk drankje! Ze zijn zeven dagen per week van 10:00 tot 20:00 open. Zo kun je ’s middags lekker lunchen met een echte Italiaanse panino of salade. Heb je nog geen zin om naar huis te gaan, dan kun je ook nog even blijven voor een borrel met een heerlijk glas wijn en een borrelplank of pizza uit de steenoven. 

Heb je nu, net als ons, ook honger gekregen? Bekijk dan hier alvast de kaart! Aankomende zaterdag 22 mei is de grand opening. Ben jij er ook bij?