Decemberacties bij Technica Nova!

De laatste weken van het jaar zijn aangebroken en dat laat Technica Nova niet zo maar voorbij gaan. Dit jaar viert de elektronicazaak aan de Wilhelminastraat haar 85 jarig bestaan en zijn er heel veel mooie eindejaars aanbiedingen op beeld- en geluidsapparatuur. Je profiteert tot maar liefst €500,- cashback! Een mooi moment om toch eens voor die Sonos of Samsung te gaan en er tijdens de feestdagen van te genieten. 

HEEL VEEL AANBIEDINGEN OP BEELD EN GELUID BIJ TECHNICA NOVA DEZE MAAND! 

Bij Technica Nova heb je de mogelijkheid om alle producten te zien en te ervaren voordat je ze koopt. In de grote showroom zijn zelfs woonkamersettings gecreëerd om je te laten ervaren hoe de producten thuis zouden ervaren. De experts van Technica Nova hebben jarenlange expertise op het gebied van de laatste snufjes. Dus heb je vragen, dan loop je gewoon even binnen. Ideaal!

De laatste weken van december profiteer je van mooie acties voor onder de kerstboom! Bijvoorbeeld op de producten van Sonos, waarbij je tot wel €100,- directe kassakorting ontvangt of een Samsung Televisie waar zelfs €400,- cashback op terug gegeven wordt. 

Benieuwd naar alle acties? Onderstaand hebben we ze voor je op een rijtje gezet, maar ben je echt nieuwsgierig geworden raden we je aan om even binnen te lopen bij Technica Nova. 

Technica Nova Acties:
Sonos playbar € 100 korting 
Sonos base € 100 korting 
Sonos sub € 100 korting 
Sonos one € 25 korting 
2 x Sonos one € 60 korting 

Samsung Frame 65 €300 C-back
Samsung Frame 55 €200 C-back 
Samsung Frame 49 €100 C-back 
Samsung 75Q9 €400 cashback
Samsung 65Q9 €400 cashback

Samsung 75Q7 €400 cashback 
Samsung 65Q7 €300 cashback 
Bose lifestyle 650 €500 cashback 
Bose lifestyle 600 €400 cashback 

Wil je toch liever eerst online rondneuzen? Op de Facebookpagina van Technica Nova wordt je op de hoogte gehouden van de leuke acties deze periode.