De live concertbeleving is terug in MEZZ!

Met de afgekondigde versoepelingen van het kabinet gepresenteerd op dinsdag 15 februari kan MEZZ Breda haar deuren steeds weer verder openen. Livemuziek is haar puurste vorm is wat MEZZ het liefst op het programma heeft staan. Vanaf 18 februari staat MEZZ weer in het teken van samen genieten van livemuziek en ruimte is voor zingen, dansen, headbangen of wat jij wilt. 

De afgelopen maanden heeft MEZZ in allerlei verschillende coronaproof-opstellingen concerten aangeboden. Zo betraden Lucas Hamming, Benjamin Herman en Niels Geusebroek recent nog het podium. Tijdens deze shows in een 1,5m setting zaten alle bezoekers op afstand in de zaal. Dat lijkt nu verleden tijd. Vanaf dit weekend gaan de stoelen aan de kant en staat MEZZ weer in het teken van livemuziek zoals het hoort. 

Vanaf 18 februari
Vanaf dit weekend is de kleine zaal van MEZZ weer in gebruik. Voor je bezoek aan MEZZ is een coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, herstel- of testbewijs) verplicht. Na toegang vervallen de coronamaatregelen zoals een vaste zitplaats, 1,5m afstand en het dragen van een mondkapje. MEZZ sluit uiterlijk om 01:00 uur. 

Vanaf 25 februari
Beide zalen van MEZZ zijn weer in gebruik. De maximale capaciteit van de Jupiler Zaal wordt teruggebracht naar 499 bezoekers. Het coronatoegangsbewijs en verdere coronamaatregelen komen daardoor te vervallen. MEZZ hanteert de reguliere openingstijden. 

Programma t/m 13 maart 

Vrijdag 18 februariMonomythKleine Zaal
Zondag 20 februariLife On StageJupiler Zaal
Zondag 20 februariJarrod DickensonKleine Zaal
Zaterdag 26 februari076BalAlle zalen
Vrijdag 4 maartHexisKleine Zaal
Zaterdag 5 maartThe Dirty DenimsKleine Zaal
Woensdag 9 maartKarsuJupiler Zaal (uitverkocht)
Donderdag 10 maartSandra van NieuwlandJupiler Zaal
Vrijdag 11 maartJW RoyJupiler Zaal (uitverkocht)
Vrijdag 11 maartDead BroncoKleine Zaal
Zaterdag 12 maartTRIBEJupiler Zaal
Zaterdag 12 maartMEAUKleine Zaal (uitverkocht)
Zondag 13 maartIntergalactic Lovers Jupiler Zaal
Zondag 13 maartAnne SoldaatKleine Zaal