De Italiaanse hotspot Ciao Belli is nu geopend aan de Grote Markt in Breda

Vandaag opent de nieuwe Italiaanse hotspot Ciao Belli officieel de deuren aan de Grote Markt in Breda. Wij werden uitgenodigd voor de proefavond en mochten als een van de eersten kennis maken met dit nieuwe pareltje.

Het voormalige pand van Parc is compleet verbouwd en bij binnenkomst weten we niet waar we moeten kijken. Wat een waanzinnig mooie zaak is dit geworden! Centraal staat de grote bar die tot achterin de zaak doorloopt.

Rondom zijn allerlei mooie zitjes gecreëerd met zowel hoge als lage tafels en waanzinnig gave lampen. Achterin zit de open keuken, waar alle Italiaanse lekkernijen voor je worden bereid. 

Wij krijgen een plekje op de eerst etage met uitzicht op de Grote Markt. Via de prachtig verlichte trap begeven we ons naar een nieuwe belevingswereld. De stijl van het interieur is hier heel anders met veel rood, spiegels, gave neon verlichting en veel groen met bloemen die over het plafond hangen. Dit is een zaak waar je gewoon foto’s moet maken!

Bij Ciao Belli staat shared dining centraal. Je start met anti pasti gerechten en uiteraard een spritzer waarvan ze een uitgebreide kaart hebben! Daarna kun je kiezen uit een ruime selectie primi, secondi en kleine bijgerechten. Ze hebben echt van alles wat en ook mooie selectie van vegan opties.