De Avenue breidt uit met zomerterras en presenteert zomerprogrammering

Afgelopen maandag (1 juni 2020) is de evenementenlocatie ‘De Avenue’ (tijdelijk) uitgebreid met een zomerterras. Op de plek van voormalig Villa Nova/Boca’s, gelegen aan de Karnemelkstraat 20A, is het terras van De Avenue neergestreken, op steenworp afstand van de Waterstraat waar de ‘originele’ Avenue is gevestigd sinds 1996.

elke zondag in juni en juli vind je jazzconcerten in de avenue


Door de coronamaatregelen konden vele evenementen en dinnershows geen doorgang vinden in de voormalige schuilkerk, waardoor De Avenue en haar bemanning letterlijk om zich heen is gaan kijken en kansen zag in het leegstaande pand (en terras) op het bruisende plein tegenover het Cingel College (Curio). Vanaf nu kun je dus heerlijk genieten van een hapje of drankje, op het terras van De Avenue. Heerlijke zon, ruim uitzicht en een fontein in een groot Martiniglas. Reserveren voor het terras is niet nodig. Wil je binnen een drankje of hapje komen doen, dan is reserveren wel aan te raden. Dit kun je telefonisch doen via 076-2065011 of door te reserveren via de website.


Naast de uitbreiding met betrekking tot het zomerterras, heeft De Avenue op hun binnenlocatie ook niet stil gezeten wat betreft de programmering voor de zomermaanden. Het is hen namelijk gelukt een variërend en uniek aanbod samen te stellen voor de aankomende zomerperiode. Vele theaters blijven vooralsnog dicht en reden des te meer voor De Avenue om een mooi zomerprogramma samen te stellen. Zo vind je in De Avenue op elke zondag in juni en juli jazzconcerten in samenwerking met Harry Kanters (pianist van Breda Jazz), maar daarnaast bijvoorbeeld ook een diner in kleine setting met musicalactrice Mariska van Kolck, onder andere bekend van de musicalhits ‘Chicago’, ‘De Jantjes’ en ‘Ciske de Rat’. Naast Mariska van Kolck en de jazzconcerten vind je er natuurlijk ook de dinnershows, waar De Avenue mede om bekend staat. Zo kan je aan tafel met het Rotterdamse muziektrio ‘de Wannebiezz’ en staat er een ‘Diner du Burlesque’, met spannende acts en oogstrelende danseressen op het menu. Mocht je een liefhebber zijn van het Nederlandstalige lied, dan kan je een vorkje meeprikken tijdens de ‘Groeten uit Holland Dinnershow’. Dit allemaal op 1,5 meter afstand en uiteraard neemt de Avenue de richtlijnen van het RIVM in acht.

Benieuwd naar de rest van de programmering of wil je aanwezig zijn bij één van deze activiteiten? Klik dan hier hier en reserveer jouw tickets. Wil je verder op de hoogte worden gehouden van De Avenue en het Avenue Zomerterras? Volg de Avenue dan op Social Media:
Facebook
Instagram