Nieuwe Koreaanse Hotspot "Sojubar" opent binnenkort haar deuren aan de Grote Markt in Breda

In mei van dit jaar opent een nieuwe Koreaanse hotspot haar deuren aan de Grote Markt in Breda. Dat meldt het horecamakelaarsbedrijf Het Horeca Huis.Gevestigd in het voormalige pand van het Spaanse restaurant Espinxtos, verwelkomt Sojubar haar gasten met een unieke combinatie van Koreaanse gefrituurde kip en Soju.


Bij Sojubar draait alles om het vieren van Quality time met vrienden, familie en geliefden. De Koreaanse cultuur kent een rijke traditie van het vieren van gezelschap met heerlijk eten en drinken, en Sojubar wil deze traditie voortzetten in Breda. Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van Koreaanse gefrituurde kip, bier en natuurlijk de karakteristieke Soju.

CHICKEN BY day, SOJU BY Night!

De eerste Sojubar opende in 2021 in Rotterdam , waarna snel locaties volgden in Amsterdam in 2022, Eindhoven in April 2023 en in hetzelfde jaar Antwerpen in Oktober en een tweede locatie in Rotterdam in November. In 2024 is nu Breda aan de beurt.  Het succes van Sojubar in Nederland heeft internationale ambities aangewakkerd, met plannen om in verschillende buurlanden te starten.

De naam Sojubar is afgeleid van de gelijknamige Koreaanse gedistilleerde drank genaamd Soju. Dit is het meest geconsumeerde gedistilleerde drankje op de wereld!
Het menu van Sojubar is volledig Koreaans en biedt verschillende heerlijke opties, waaronder de Korean fried chicken, deep-fried Korean dumplings en diverse rijstgerechten.

Naar verwachting opent Sojubar haar deuren in mei, maar voor degenen die nu al nieuwsgierig zijn, met vestigingen in Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam en Antwerpen kun je nu al een voorproefje krijgen van wat Sojubar  te bieden heeft. Bezoek de website voor meer informatie.