Chews & Nibbles - Speciaal voor knaagdieren en konijnen

Afgelopen week opende een nieuwe speciaalzaak zijn deuren aan de Nieuwe Ginnekenstraat op de oude plek van Scandic Outlet, namelijk Chews & Nibbles. Deze dierenspeciaalzaak is helemaal gericht op knaagdieren en konijnen en draait om beleving en specialisatie!

De meeste dierenzaken richten zich voornamelijk op katten en honden en bedienen de eigenaren van knaagdieren om het assortiment compleet te maken. Chews & Nibbles richt zich uitsluitend op knaagdieren en konijnen en biedt daarom een veel breder spectrum aan producten. Tevens is de winkel in tegenstelling tot de meeste dierenzaken zeer overzichtelijk en ruim opgesteld en staan de dieren centraal.

Naast het feit dat zij allerlei huisdieren verkopen richten zij zich ook op luxere, mooiere producten om deze diertjes in te huizen. De meeste kooien en producten zijn bij het gros van de dierenzaken erg lelijk en komen in vreemde kleuren zoals felgroen, roze of andere kleuren die erg breken met hedendaagse interieur trends. Chews & Nibbles heet een mooi assortiment aan binnen-en buitenkooien en glazen bakken welke veel beter staan bij jouw huis.

Naast de nodige randapparatuur voor de diertjes heeft Chews & Nibbles een zeer ruim assortiment aan voeding, van voorverpakt voer tot hand geselecteerde zaden. Je kan zelfs het voer voor jouw konijn of knaagdier op maat samenstellen.

Ook op het gebied van informatie willen de eigenaren uitblinken ten opzichte van de concullega’s, je kan bij Chews altijd terecht voor diverse vragen over hoe jij jouw dieren het beste verzorgt!

Omdat het bijna dierendag is zal Chews & Nibbles op 1 oktober een speciaal evenement houden in samenwerking met onder andere Olala Chocolade. Er zal dan een professionele fotografe langskomen om foto’s te maken van jouw kinderen met een van de diertjes van Chews & Nibbles. Deze foto’s zullen op dierendag online komen te staan op de Facebookpagina van Chews & Nibbles.

Chews & Nibbles
 Nieuwe Ginnekenstraat 28
 4811 NS Breda
 076 – 5620684
Chews-nibbles@online.nl
www.facebook.com/chewsnibbles