CHEF take-away door Colins & Tante Lein

Colins richt zich op de eerste levensbehoefte van de mens namelijk; genieten! Houd je van lekker eten en film kijken dan móet je 5 en 6 maart vrij houden. Colins heeft namelijk een super leuk menu samengesteld gebaseerd op de Netflix film Chef. In dit artikel lees je er meer over! 



Kijken naar de één van de meest populaire foodfilms, niet in een bioscoopzaal maar gewoon lekker thuis. Gelijktijdig geniet je van de gerechten uit de film. Zet een stopwatch gelijk met de film en proef op de seconde nauwkeurig dezelfde gerechten die in de film geserveerd worden. De chefs van restaurant Colins leveren de gerechten genummerd bij je aan. Je streamt de film thuis, doet de finishing touch en smult van jouw culinaire diner. Een diner met toppers uit de klassieke Amerikaans/Italiaanse keuken en urban streetfood uit Cuba en Korea.

WHAT YOU SEE, IS WHAT YOU EAT!

Ken je de film Chef? Dit is een feel good movie die gaat over een top kok genaamd Carl Casper. Als hij door een restaurantcriticus wordt afgebrand, uit hij zijn frustratie op Twitter. Hij beseft niet dat iedereen zijn reactie kan lezen, waarna een media rel volgt. Zijn ex-vrouw tipt hem een foodtruck aan te schaffen en terug te keren naar de basis. Eerlijk en lekker eten creëren waar mensen blij van worden. Met zijn zoontje en een oud-collega reist hij door de zuidelijke staten van Amerika en hervindt hij zijn plezier in koken. 

De chefs van Colins laten je proeven van deze heerlijke gerechten:
1. Gumbo van andouille worst,
2. Spaghetti aglio olio,
3. Koreaanse kip met kimchi,
4. Buikspek met pompoen crème,
5. Cubano,
6. New Orleans beignets,
7. Brisket

Pauzeer tijdens het afmaken van het gerecht, anders mis je de rest van de film. Je kunt mee doen op vrijdag 5 maart en/of zaterdag 6 maart en de bestellingen kun je ophalen tussen 15:00 en 18:00 bij Colins op de Ginnekenweg in Breda. Klik hier voor alle informatie.

Daarnaast doet Colins zusje hier natuurlijk ook graag aan mee. Ook bij Tante Lein kun je jouw filmdiner Take Away bestellen! Deze staat gepland op vrijdag 12 maart. Bij hen is het menu gebaseerd op de film: Tampopo. Bestellen doe je hier