Buckets Breda opent vanavond haar deuren aan de Havermarkt in Breda!

Vrijdag 22 februari vindt de Grand Opening plaats van Buckets Breda. Aan de Havermarkt, in (een gedeelte) van het voormalige pand van de Liquid, vindt vanavond de feestelijke opening plaats van Buckets. Na een verbouwing zijn eigenaren Marciano en Chris klaar voor het publiek. Wij nemen alvast een kijkje en geven je graag een tipje van de sluier van deze party hotspot to be! 

Grand opening Buckets Breda vrijdag 22 februari! 


Vrijdag 22 februari gaan de deuren om 21.00 open voor het publiek. Bij Buckets kun je terecht voor een gezellige borrel én voor een goed feestje. Het is een combinatie van feestcafé en discotheek. De faciliteiten van een grote club zijn aanwezig. De ruimte biedt plaats aan 125 personen en heeft daardoor een intieme sfeer. De muziek die je kunt verwachten bij Buckets? Urban (van Bizzy tot Ronny Flex) en pop. Elke avond staat er een DJ achter de draaitafel. 

Zoals de naam al doet vermoeden kun je bij Buckets terecht voor ‘emmertjes drank’. Je hebt een liter mixdrank al voor 15,- euro. Uiteraard zijn er ook andere dranken te bestellen en mag de champagne niet ontbreken.

Een eyecatcher in de onlangs verbouwde zaak is de wand vol champagneflessen. De zaak is Industrieel ingericht met veel oog voor detail. In het midden van de zaak pronkt een prachtige grote bar. Benieuwd? Vanaf vanavond kun je er een kijkje nemen.