Havenfeesten Breda 2022: 3-daags festival

In het weekend van 19 t/m 21 augustus doet de wielerronde ‘La Vuelta’ onze mooie stad aan. Deze wielerkoers gaf voor lokale horeca ondernemers het startsein om een jaarlijks terugkerend evenement te organiseren; De Havenfeesten van Breda.

De eerste editie van De Havenfeesten staat volledig in het thema van La Vuelta en bijkomstige Spaanse sferen. De kades van de Haven worden zomers versierd en onder het genot van muziek kan er bij verschillende barretjes lekkere sangria’s, ijskoude speciaalbiertjes, cocktails, oesters en hapjes worden genuttigd. 


Verder is er elke dag een volle programmering. Daar hoort natuurlijk ook muziek van verschillende lokale (cover) bands en DJ’s, die op 3 verschillende podia hun kunsten zullen vertonen. Ze beginnen vroeg in de middag, rond de klok van 12.00, met lokaal talent en ’s avonds gaan de voetjes van de vloer tot 01.00 ’s nachts met de tofste hitjes van toen en nu.


De Havenfeesten worden georganiseerd door Dok 19 Breda, Club El Puerto, The Boathouse Breda, Lawaaipapegaai, Proeflokaal Bregje Breda, Mr Barley Breda, De Botanist Breda, Big Belly Bar & Garden, De Biertuin Breda, Biercafé de Huiskamer en Very Italian Pizza.