Breda Kookt! Een nieuwe culinaire beleving

Vijf Bredase zaken hebben de handen in één geslagen om voor jou een nieuwe culinaire beleving in huis te halen. T-HuisRadio PannekoekGastropub De Kleine Wereld, Allekante en Brasserie Bardot bieden een samengestelde shared dining box aan met hierin een uniek gerecht dat hun zaak het best vertegenwoordigt. 

In deze moeilijke tijd moeten we elkaar toch zien te steunen. Daarom maken deze vijf zaken ieder een eigen gerecht welke hun zaak het best presenteert, deze vijf top gerechten voegen ze samen in één shared dining box. De shared dining box kun je bestellen voor twee personen. De gerechten worden koud geleverd en kun je zelf gemakkelijk klaarmaken. Je kunt de box tot en met 18 maart hier bestellen en op 20 maart kun je heerlijk genieten van alle gerechten. 

Eet smakelijk

Wat voor lekkers zit er in de box? Wij zetten het voor jullie op een rijtje!

Het T-Huis is dé plek om even te ontsnappen aan de drukte van de stad, zonder daarbij het centrum te hoeven verlaten. Het T-Huis heeft een Aziatisch gerecht met buikspek, geserveerd met kokosrijst, rode koolsalade en een dressing van soja en gember.

Radio Pannekoek
Gevestigd op STEK aan de Veilingkade vind je de populaire hotspot Radio Pannekoek. Radio Pannekoek maakt een Pulpo met parelcouscous, bereid met granaatappel, koriander en baba Ganoush.

Gastopub De Kleine Wereld
De eigenaren van Dok 19 Breda & Dok 18 Breda hebben onlangs de Kleine Wereld overgenomen en toveren dit om tot een nieuw concept! Bij DKW maken ze voor jou een gelakte rundersukade, met crème & krokant van aardappel, akkerzwam, koolrabi en jus van tijm.

Allekante
Iedereen verdient de optimale aandacht in een sfeervolle omgeving. Hiervoor moet je bij Allekante zijn. Een familie bedrijf sinds 2004 met als grootste droom: "het goede gevoel". Allekante maakt een heerlijke Tartaar van ceviche klaar, met  gegaarde wilde gamba met tofu dressing en pinda's.

Brasserie Bardot
Bij Brasserie Bardot, gelegen aan het prachtige Van Coothplein, waan je je heel even in Parijs! Bardot zorgt voor een Lardo van Livar varken met groene asperges, zure mosterd, hazelnoot en Parmezaanse kaas.

Kun jij na het lezen van deze heerlijke gerechten ook niet wachten? Plaats dan gauw jouw bestelling en geniet!