Borrelen en tafelen bij De Bruine Pij

De Bruine Pij is al meer dan 40 jaar een begrip in Breda. Bijna iedereen kent het café tegenover de Grote Kerk en is er wel eens geweest. Het is een plek waar je je heerlijk thuis voelt en waar je vanaf vrijdag 19 juni ook 7 dagen per week kunt borrelen en tafelen. 

Bier en burgers bij de bruine pij


Naast 50 zitplaatsen in De Bruine Pij is er ook een terras met 70 zitplaatsen (overdekt en verwarmd) en nog eens 100 zitplaatsen pal naast de Grote Kerk. Het is er heel goed vol te houden terwijl je een Pastrami burger of Bavette met verse friet eet. En heb je nog plek voor een toetje; de panna cotta van bruin bier is echt een aanrader. 


De menukaart laat zich het beste omschrijven als ambachtelijk en lokaal met stoere smaken zonder fratsen. De burgers zijn vers en sappig. Er wordt alleen gebruik gemaakt van duurzaam rundvlees van Hollandse bodem. Het vlees wordt door Bruce van the Butcher's Burgers zelf tot gehakt gedraaid. Zo weten ze precies wat er in de burger zelf zit; alleen maar vlees wat pas op het moment dat hij de bakplaat op gaat een snufje zout en peper krijgt. De broodjes op de menukaart zijn van Bakker Pol uit Princenhage en Bas van BierTalent heeft bij ieder gerecht alvast een lekker biertje voor je uitgezocht. 

Op vrijdag 19 juni gaat de nieuwe menukaart van start met een speciale Burger & Bier deal. Een hamburger en een tapbiertje naar keuze voor €10. Reserveren is mogelijk via deze link