Bobbi's Bar Breda opent bijna haar deuren

Op maandag 15 oktober opent Bobbi’s Bar Breda officieel haar deuren. De laatste hand wordt nu gelegd aan dit spraakmakende nieuwe concept. Met keukenhelden afkomstig uit Italië, Engeland, België en Nederland is Bobbi’s Bar in staat om het beste uit vier werelden te serveren.

een tafel vol lekkers, samen te stellen naar eigen wens

Pizza, Biefstuk en kip zijn de pijlers op het menu. Dishes & Bites zorgen voor een tafel vol lekkers, samen te stellen naar eigen wens. De prominent aanwezige bar zorgt voor een heerlijk ongedwongen sfeer. Waar de lekkerste cocktails, wijntjes en biertjes worden geserveerd. Door de vele aanvragen is er besloten om het reserveringssysteem al eerder te lanceren. Zo kunnen de early adapters zichzelf verzekeren van een plekje de eerste weken. 

Over Bobbi’s Bar
Bobbi’s Bar Breda is de succesformule van Jeff Vink en Kim Evertse en is afkomstig uit dezelfde koker als Dickens&Jones en Club76. Al langere tijd waren zij opzoek naar een geschikte locatie voor Bobbi’s Bar Breda. Halverwege vorig jaar werd deze plek gevonden aan de Gasthuyspoort 1.

Uitstraling
De filosofie van Bobbi is eigenlijk vrij eenvoudig. Ze wil dat mensen van haar houden, gewoon om wie ze is. Jong en progressief, maar wel altijd aandacht voor detail. Dol op contrasten. Klassiek en vintage met een weerspiegeling van jonge trends. Met veel ruimte voor warmte en gezelligheid en natuurlijk zijn de gasten het aller belangrijkste.

Bij Bobbi draait alles om genieten en beleven. Gewoon. Omdat dat het allerbelangrijkste is.

Openingstijden
7 dagen per week geopend.
Maandag / Zondag  vanaf 12.00
Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 10.00
De keuken is geopend voor lunch van 12.00 u tot 16.00 u en voor diner tot 22.00 u.
De allerlekkerste bites & Dishes worden geserveerd tot 23.00 u.