De heren van de Botanist openen MOUT!

Rob en Lydia Leijten, eigenaren van Brasserie 't Begin aan de Tolburgstraat gaan het stokje na 25 jaar overdragen. In april zullen er namelijk de deuren openen van MOUT! Een spiksplinternieuw concept van dezelfde heren die De Botanist binnen no-time een van Bredaas populairste hotspots wisten te maken.

aan de haven zullen in april de deuren openen van MOUT!


In het hoekpand aan de bruisende haven zullen in april de deuren openen van MOUT! Bij MOUT! zal de focus liggen op craft bieren, ook wel ambachtelijke bieren. Uiteraard kun je er vanaf april ook terecht voor heerlijke gerechten. De kaart, die bestaat uit 'comfort-food', richt zich met name op de Engelse keuken die zich bij uitstek leent als combinatie bij dit bierconcept.

 Ambachtelijke borrelhappen, zelfgemaakte sauzen en wereldse snacks

Verse kibbeling en chips, een brisket van de Green Egg of een chicken pie mag men zeker verwachten. Ambachtelijke borrelhappen, zelfgemaakte sauzen en wereldse snacks zijn er voor ieder moment van de dag. Na de carnaval zal de verbouwing van start gaan, en zodra het zonnetje zich in april echt laat zien zullen zij daar ook mee beginnen!

Wij verwachten dat MOUT! net zo'n succes wordt als de Botanist!