Binnenkort geopend: Koi Kanpai

Binnenkort opent Koi Kanpai in de Halstraat haar deuren. Koi Kanpai is een Japanse delicatessen en lifestyle winkel en hiermee krijgt Breda een klein stukje Japan in het centrum! Wij spraken eigenaren Sammi en Rien en zij vertelden vast wat meer over het concept. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder! 

Sammi en Rien woonden een lange tijd in Azië en gingen met regelmaat naar Japan. Daaruit groeide een passie voor de Japanse gastronomie, de cultuur en lifestyle producten. Nu ze weer in Nederland wonen willen ze dit graag delen in de vorm van een winkel in de Halstraat. 

Koi Kanpai is een compleet nieuw concept wat Breda nog niet eerder kende. Het is als het ware een klein stukje Japan, maar dan in het centrum van Breda. Je vindt hier een uitgebreid assortiment aan Japanse lifestyle producten en alles voor de boodschappen voor je eigen Japanse gerechten thuis. 

Naast het winkelgedeelte kun je hier ook kiezen voor kant en klare gerechten. 'In de ochtend bereiden we alles voor om het later in de winkel gereed te hebben'. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor traditionele bento sets, snacks zoals verse Taiyki of een zoet dessert als matcha cheesecake. Er zijn ook heerlijke vegetarische opties verkrijgbaar. 

De winkel zit gevestigd in de Halstraat, in het centrum, van Breda. In dit winkelpand zat eerder Juwelier Kelie. Op dit moment zijn ze nog druk bezig met verbouwen van de winkel. Dagelijks komen er nog allerlei producten binnen vanuit Japan om de winkel helemaal af te maken en te zorgen dat alles helemaal op en top is. Ze hopen begin juni de deuren te kunnen openen. 

Stay tuned voor de opening van Koi Kanpai!