Bijzondere posters voor een prikkie

Sinds 2014 verschijnt er vier keer per jaar een nieuwe expositie in de inrit van de Chassé Parking. De poster sale is een initiatief van Graphic Matters samen met de 3sec.gallery en bestaat uit unieke design posters met zeer exclusieve oplage. De poster sale bestaat uit werken die eerder in de 3sec.gallery zijn geëxposeerd. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Er zijn posters van studenten van verschillende kunstacademies, maar ook van grote internationale ontwerpers als Stefan Sagmeister, Milton Glaser, Felix Pfaffli, Paula Scher en Jeremyville. De posters hebben een A0 formaat en zijn geprint op 3mm plastic board.

Er zijn posters van studenten maar ook van grote internationale ontwerpers

Nieuwsgierig geworden? Liefhebbers zijn op 22 en 23 september welkom van 12.00 tot 17.00 om door zo’n 800 posters te komen bladeren. De posters kosten €15,- €25,- of €45,-. In deze prijzen is er rekening gehouden met eventuele gebruikssporen, afspraken met de ontwerpers en de status van de ontwerper. Bij besteding vanaf €60,- krijg je €10,- korting.

De poster sale is bedoeld als fundraiser voor toekomstige projecten, zoals exclusieve exposities en lezingen. Elk jaar zal een selectie van posters te koop worden aangeboden.