Bastiaansen Modestad viert 1-jarig jubileum!

Bastiaansen Modestad viert dit weekend een feestelijke mijlpaal: het 1-jarig jubileum sinds de heropening van de dames- en herenzaak. Dat willen ze natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom is iedereen uitgenodigd voor een feestweekend van vrijdag 1 t/m zondag 3 maart!
Er wordt getrakteerd op bellini’s, VIN’S Gastrobar verzorgd feestelijke hapjes en er is gezellige livemuziek in beide winkels.

Ter ere van het 1-jarig jubileum wordt ook de nieuwste toevoeging aan de Bastiaansen Modestad familie gelanceerd: de eigen geurlijn Oak & Fifth:

Ontdek de nieuwe geur uit het kloppende hart van Bastiaansen Modestad. Geïnspireerd door wereldwijde fashion hubs, belichaamt deze unieke geur onze belofte: ‘Dit is jouw stad’. Met leer als basisnoot in zowel de dames- als herengeur brengen wij de wereld van mode en geur samen in Oak & Fifth. Oak voor hem, en Fifth voor haar. Vanaf 1 maart verkrijgbaar in een limited oplage als luxe roomspray van 500ml voor 59,95.

En we hebben nog iets leuks: op vrijdag 1 maart ontvangen de eerste 50 gasten een limited edition travelspray bij hun aankoop!