Asperges in het Veld strijkt neer in Breda

Genieten van het witte goud op een unieke locatie, waar top-chefs de sterren van de hemel koken. Dat is de beproefde basis van het evenement Asperges in het veld. Van donderdag 6 tot en met maandag 17 juni staat het sfeervolle en intieme paviljoen direct aan de velden van aspergeboerderij Schalk in Prinsenbeek. 

Asperges in het veld heeft in Cromvoirt al zes succesvolle edities achter de rug. Vorig jaar kwamen daar liefst 4500 gasten, die hun ervaring beoordeelden met een gemiddeld rapportcijfer van 8,9! Dat smaakt naar méér en daarom komt Asperges in het veld dit jaar óók naar Prinsenbeek.

Het is dagelijks zowel mogelijk om te lunchen als te dineren. De line-up voor Prinsenbeek is een smakelijke mix van sterrenrestaurants en lokale helden. Absolute blikvanger wordt echter zonder twijfel FG Restaurant** uit Rotterdam. Patron cuisinier François Geurds mag hiermee niet één maar twee Michelinsterren voeren. Hij kookt op zondag 9 juni de sterren van de hemel, zowel tijdens de lunch als het diner.

De regionale inbreng wordt verzorgd door restaurant Uijttewaal uit Ulvenhout, Porta Sud en Brasserie Bardot uit Breda. De brigade van restaurant Lutum (nummer 69 in de Lekker 500) uit Wijk bij Duurstede maakt de programmering rond. 

Lunch: vanaf 12.00 uur aperitief, 13.00 uur aanvang lunch.
Diner: vanaf 18.00 uur aperitief, 19.00 uur aanvang diner.

Reserveer hier snel een tafeltje!