Arie Boomsma bij Santerello Breda

Afgelopen donderdag kwam Arie Boomsma voor het programma OverWinnaars langs bij Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda.


Voor het programma OverWinnaars volgt Arie Boomsma elke aflevering drie mensen die op een keerpunt in hun leven staan en willen afrekenen met de lastige kwestie waar ze dagelijks mee worstelen. Arie volgt de jonge mensen in hun dagelijks leven en zoekt uit hoe het probleem begon, wat ze willen bereiken en welke stappen daarvoor nodig zijn. Voor deze speciale aflevering werden ze verwelkomt bij Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda.

Santerello is een unieke trouwwinkel met 4 etages. Er is een zeer uitgebreid assortiment aan trouwmode voor bruid, bruidegom en daggasten. De verschillende etages bieden voldoende privacy, sfeer, belevingen en luxe. De trouwmode voor bruid en bruidegom kan op maat gemaakt worden in alle prijsklassen.

Stappen & Shoppen mocht bij de opnames aanwezig zijn. De uitzending is te zien op Net5 op dinsdag 31 mei om 22:30! Hou ons in de gaten voor meer berichten over OverWinnaars met Arie Boomsma.