Nieuwe Anne&Max opent in de Veemarktstraat in Breda!

Fresh food & coffee café Anne&Max opent haar 29e vestiging in Nederland. Deze nieuwe locatie bevindt zich aan de Veemarktstraat in Breda en wordt gerund door franchisenemer Verena Stevens (25).


Anne&Max staat bekend om haar warme en huiselijke sfeer, waar elk product met aandacht wordt uitgekozen, met een duurzame visie als uitgangspunt. Dit betekent dat er geen schade wordt toegebracht aan mensen of het milieu. De nieuwste Anne&Max locatie, in de buurt van de Grote Markt, blaast nieuw leven in de straat die voorheen door leegstand werd getroffen.

De locatie van Anne&Max in Breda is met zorg uitgekozen en ingericht om perfect aan te sluiten bij het duurzame huiskamerconcept. Eigenaresse Verena gelooft dat het karakteristieke pand, het uitzicht op de historische gebouwen en de knusse hoekjes bijdragen aan de warme, huiselijke ambiance.

Vijf jaar geleden maakte Verena kennis met Anne&Max en was direct enthousiast door het gastvrije personeel en het vernieuwende menu. Anne&Max draait om de klant, met veel aandacht voor leveranciers en bewuste product keuzes. Alles wordt met zorg uitgekozen. Dit concept sprak haar aan en toen ze vorig jaar de kans kreeg om haar eigen Anne&Max te openen, greep ze die kans direct.

Verena en haar team zijn vastberaden om van Anne&Max Breda Veemarktstraat een groot succes te maken. Het café ligt in een levendige straat, dicht bij het station, het centrum en verschillende hogescholen, wat een divers publiek aantrekt.

Je kunt bij Anne&Max Breda Veemarktstraat terecht voor ontbijt, koffie en taart, high tea, lunch en borrel.