USA Beer opent nieuwe locatie in Breda!

USA Beer is a beer a beer geek’s hobby gone wild. Wat vier jaar geleden begon als import voor eigen koelkast, heeft zich ontwikkeld tot een internationale groothandel met een ongekend assortiment American craft beers. USA Beer loopt voorop in de craft beer revolutie die vanuit Amerika is overgewaaid en nu in Europa een voorlopig hoogtepunt beleefd.

 USA Beer; America’s finest beers imported for the rugged

De ietwat onstuimige groei heeft ertoe geleid dat het bedrijf voor de derde keer in haar korte bestaan is verhuisd naar een grotere locatie. USA Beer beschikt nu over een gekoelde opslag van ruim 600 vierkante meter, meer kantoorruimte én een proeflokaal nabij het stadscentrum in Breda. Dit alles levert het fundament waarop we het bedrijf verder kunnen uitbouwen.

Het nieuwe magazijn is zo ingericht dat het bier onder de best mogelijke condities wordt opgeslagen. Daarbij maakt USA Beer uitsluitend gebruik van gekoeld transport. Ook sponsoren wij koelingen voor horeca en shops, dit alles om ons unieke bier de behandeling te geven die het verdient. Deze zorgvuldige handelwijze maakt USA Beer uniek.

Dankzij een serieus aantal zonnepanelen op het dak, voorziet USA Beer zichzelf van energie zodat we het milieu niet belasten met onze hoge eisen.