Een nieuwe iconische plek voor een vernieuwd concept van Breda Live!

Het oude CSM-terrein wordt deze zomer een nieuw festival locatie voor het evenement 'Bij ons in Breda'. Een nieuwe iconische plek voor een vernieuwd concept van Breda Live! Geen groot feest en dansen op het Chasséveld, maar een coronaproof evenement met live muziek van zowel lokale artiesten als grote artiesten van Nederlandse bodem, en maar liefst 750 zitplaatsen. 


Voor het tweede jaar op rij mag het festival 'Breda Live' niet doorgaan vanwege Covid-19. Hier moest natuurlijk een oplossing voor komen. Daarom presenteert Breda Live met trots het alternatieve zomerfestival 'Bij ons in Breda'. Geen groot feest en dansen op het Chasséveld, maar een coronaproof evenement met live muziek van zowel lokale artiesten als grote artiesten van Nederlandse bodem, en maar liefst 750 zitplaatsen. 

Bijzondere locatie
Een grote locatie midden in de stad waar meerdere mensen kunnen zitten, waar vind je die? De gemeente stelde zelf aan de organisatie een bijzondere maar ook perfecte locatie voor. Het oude terrein van de suikerfabriek (het CSM-terrein) wordt deze zomer helemaal omgetoverd van bouwplaats tot festival locatie. We kennen het allemaal wel van de grote letter 'Ik Ga Via Breda'.  Het is er 26,4 hectaren groot. Genoeg ruimte zo dat iedereen op anderhalve meter, en met twee tot vier mensen aan een tafel kunnen zitten.

Breda zou Breda niet zijn zonder er een bourgondisch tintje aan te geven. Daarom kun je onder het genot van live muziek en een gave show ook genieten van een hapje en een drankje uit Breda en omgeving. 

Het is nog even afwachten wat de nieuwe maatregelen voor deze zomer zullen worden en of het festival door mag gaan. Maar zodra het weer mag staat de organisatie van 'Bij ons in Breda' er helemaal klaar voor! De insteek van het evenement is om meerdere concerten per week te organiseren. Wanneer deze precies zullen zijn hangt af van de versoepelingen. Het beloofd een spetterend evenement te worden met iedere avond een top artiest op de lijst. 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, volg dan 'Bij ons in Breda' op Facebook en op Instagram, of bekijk hier de website.