Beautyblog: Mooi bij Moo

Mooi bij Moo is sinds maart 2015 geopend aan de Dorpstraat in Ulvenhout. Na zeven jaar ervaring opgedaan te hebben bij verschillende schoonheidssalons was het voor Moniek tijd om haar eigen salon te openen. Je kunt bij Mooi bij Moo terecht voor huidverzorging en huidverbetering van top tot teen. Een van onze dames onderging een Oolaboo behandeling. 

Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen door Moniek. De salon ziet er open en fris uit. Om goed op de hoogte te zijn van de persoon die een behandeling ondergaat, dient er eerst een intakeformulier ingevuld worden. Vervolgens ging Lauren mee naar een andere ruimte om te beginnen. Hier werd ze klaargemaakt voor de behandeling en mocht ze plaatsnemen in de stoel. Het licht ging uit en er hing een hele ontspannen en relaxte sfeer. De muziek die werd afgespeeld ondersteunde dit alles. De Oolaboo behandeling kon beginnen! Volgens een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert, werden eerst de handen gereinigd met een kleine massage (het handwasritueel). Dit was een zeer ontspannende ervaring.
  


  

Het gezicht van Lauren werd gereinigd met de Oil Control wash van Oolaboo. Deze wash voelde heerlijk fris aan op het gezicht en werd zacht ingemasseerd. Op deze manier wordt de huid gereinigd. Met een heerlijk warme handdoek werden de laatste restjes verwijderd. Om de doorbloeding van de huid te activeren en de dode huidcellen te verwijderen, werd de Oil Control scrub aangebracht en ingemasseerd. Deze scrub voelde iets ruwer aan, maar zorgde meteen voor een schoon en fris gevoel. Door de scrub tintelde de huid, echter werd de tinteling weggenomen door de scrub te verwijderen met een heerlijk warme doek.


 
  

Doordat de huid na de scrub compleet gereinigd was, kon de massage beginnen. De eerste fase van de massage gebeurde met een 100% natuurlijke essentiële olie. Tijdens deze massage kwamen de heerlijke geuren van de olie ook goed naar boven. Er werd een ontspannende drukpuntmassage uitgevoerd waarbij de juiste punten werden geraakt en Lauren regelmatig kippenvel kreeg. De behandeling werd vervolgd met een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders.
  


  

Na de ontspannende massage kreeg Lauren een peel off masker. Dat is een masker dat als een warme substantie wordt aangebracht. Doordat het afkoelt wordt het hard en kan het als een rubber verwijderd worden. Na het verwijderen van het masker voelde Lauren zich als herboren. Als laatste werd de Oil Control crème aangebracht als beschermende en matterende verzorging.
  

 
  

Als finishing touch werd de make-up van Lauren opnieuw aangebracht. Mooi bij Moo heeft gekozen voor minerale make-up, omdat dit bij ieder huidtype te gebruiken is. Naast beautybehandelingen verzorgt Moniek ook de make-up voor bijvoorbeeld een feestje of een bruiloft.

 

Oolaboo is geschikt voor ieder huidtype door de verschillende huidverzorgingslijnen die ze aanbieden. De producten zijn gericht op huidverbetering. Doordat Oolaboo ook voedingssupplementen in het assortiment heeft opgenomen kun je een ware verbetering van de huid verwachten van binnenuit. De combinatie van de producten, de geur en de bijzondere massage zorgen voor een heerlijke ervaring. Benieuwd geworden naar het merk en deze heerlijke behandeling? Bij Mooi bij Moo kun je terecht voor behandelingen met deze producten, maar ook voor informatie of het kopen van de producten.
  

  
  

Mooi bij Moo is een absolute aanrader voor iedereen die graag ware schoonheid ervaart. Meer informatie over de verschillende behandelingen en bijbehorende prijzen kun je vinden op de website.