Oolaboo dag bij schoonheidssalon Mooi bij Moo!

Vrijdag 30 oktober staat schoonheidssalon Mooi bij Moo in het teken van het huidverbeterende merk Oolaboo. Voor deze dag kunt u tegen een kleine prijs een plaats reserveren tussen 10:00 en 16:00 uur. Trainster Annette gaat u heerlijk in de watten leggen tijdens de behandeling en alle ins en outs vertellen over dit mooie, heerlijke en huidverbeterde merk. Dit alles kunt u nu boeken voor maar €17,50. Bij aanschaf van twee of meer producten van Oolaboo krijgt u dit bedrag retour. Meer informatie kunt u vinden in onze online agenda of in de Breda City App.

Schoonheidssalon Mooi bij Moo in Ulvenhout opende haar deuren in maart 2015. Mooi bij Moo heeft een breed assortiment aan behandelingen en producten. Of u nu voor totale ontspanning en huidverzorging wilt gaan of voor een effectieve huidverbeterende behandeling, bij Mooi bij Moo bent u aan het goede adres. Mooi van top tot teen. 

Oolaboo is een Nederlands merk voor huid- en haarverzorging. Mooi bij Moo heeft voor Oolaboo gekozen, omdat ze een mooi totaalconcept aanbieden met heerlijke, beschermende, verzorgende en verbeterende crèmes voor het uiterlijk én voedingssupplementen voor het innerlijk. Een Oolaboo behandeling ondergaan is een waar feestje! De ontspanning, de heerlijke geuren en het mooie resultaat maakt een Oolaboo behandeling tot een waar moment voor jezelf. 

Wilt u tijdens de herfstvakantie nog even heerlijk tijd voor u zelf of bent u nieuwsgierig geworden? Reserveer dan snel door te bellen naar 06-12223477 of te mailen.