6x Thuis luxe dineren

Zo, de feestmaand zit er weer op. Maar we houden de sfeer er nog eventjes in met dit lijstje vol met tips voor een heerlijk luxe diner voor thuis. Ideaal voor als je zelf helemaal niet zo'n keukenprins(es) bent, maar wel van lekker eten houdt! Lees je mee?

HOTEL NASSAU - LIEFDEGESTICHT

Het is vrijdag- of zaterdagavond en je hebt zin in een feestje op de eettafel. Restaurant liefdegesticht van hotel Nassau heeft de perfecte oplossing voor jou, de Sinner Dinner box. Een volledig vier gangen menu, compleet met een instructie kaart zodat jij precies weet hoe je de gerechten mooi klaarmaakt. Je diner extra luxe maken? Dan kun je altijd nog kiezen voor iberico pata negra, oesters of kaviaar als starter van dit heerlijke menu. Benieuwd? Bekijk snel het menu.

bleue bar bistro

Bleue Bar Bistro heeft ons weer verast met een gloednieuw menu, en wat voor een! Hier bestel je namelijk een heerlijk drie gangen thuis menu, hoe goed klinkt dat? Bovendien is er een ruime keuze aan gerechten wat het er ons niet makkelijk op maakt. Wij weten niet met wat we willen beginnen. Maar een ding is zeker; er is voor ieder wat wils, en dat maar voor €35,- p.p.! We schreven er al eerder een foodblog over.

Humphreys

Wat een opluchting was het, toen we te horen kregen dat we gelukkig ook thuis konden genieten van het heerlijke menu van Humphreys. Het seizoensgebonden menu is altijd €29,95 en is altijd gegarandeerd bourgondisch genieten! Benieuwd wat je kan verwachten? We schreven er een foodblog over.

Ingenhousz

Een 3-gangen menu? Nee, doe ons maar het 4-gangen menu van Ingenhousz! Écht luxe dineren thuis kan pas echt met Ingenhousz. Elke week maakt het oude menu plaats voor een nieuwe, met extra keuzes als een bijpassend wijntje of een kaasplank. Een must taste; de verschillende cocktails waarvan je nu ook thuis kan genieten. Hier lees je onze mening over het menu.

restaurant zuyd

Zuyd voor thuys, heeft om de 2 weken een wisselende kaart met losse gerechten én een vast menu. Het vaste menu bestaat altijd uit een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht. Voor €39,50,- p.p tover jij dus een hele verschijning op de eettafel! Ook altijd nog aan te vullen met een heerlijk wijntje of prosecco, luxer dan dit wordt het haast niet. Een sneak-peak van wat je kan verwachten lees je hier.

de Veestallen

Ook hier bestel je een 4-gangen thuis menu, of een 3-gangen kreeft menu voor een leuk prijsje. Het 4-gangen menu van de chef kost namelijk €32,50 en je kunt er zelfs voor kiezen dit aan te vullen met een wijnarrangement, dat hoef je ons geen tweede keer te vertellen! Ook aan de kleintjes is hier gedacht, want voor €15,50 eten zij ook een eigen 'drie gangen' menuutje mét speeltje, iedereen blij. Voor een impressie, klik je hier.