Nieuw in Etten-Leur "Villa 10 waar schoonheid thuis komt en zelfverzekerdheid bloeit!"

Wil je prachtige permanente make-up, kies dan voor Villa 10! Villa 10 zit in het centrum van Etten-Leur aan de Bisschopmolenstraat 101. Martine Arends is de eigenaresse van Villa 10 en is gediplomeerd Allround PMU Specialist. Villa 10 is ontstaan uit haar liefde voor cosmetische behandelingen waardoor je jezelf mooier en zelfverzekerder voelt! Zij draagt graag bij aan dit gevoel voor jou.

Bij Villa 10 kan je terecht voor prachtige permanente make-up voor je wenkbrauwen, ogen en lippen. Powderbrows, Combibrows, een intense Eyeliner of natuurlijke Infralash, Martine regelt het voor je! Of ga jij voor lippigmentatie, mooi gekleurde lippen met Full Lips of Soft Lips! Naast het zetten van nieuwe permanente make-up kan je hier ook terecht voor het verwijderen of corrigeren van oude en verkleurde PMU.

Bij Villa 10 kun je tevens genieten van Lash en Brow behandelingen, waaronder Browstyling, Henna- of Hybrid Brows, evenals Lashlift & Lashfiller behandelingen. Deze behandelingen verfraaien je natuurlijke wimpers door ze te verven, krullen en met de filler tot wel 24% dikker te maken!


Als je op zoek bent naar huidverbetering, staat Martine klaar om je te verwennen met een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling die volledig is afgestemd op jouw huidtype en voorkeuren. Haar deskundige microneedling behandelingen zijn effectief voor anti-aging, hydratatie, het verminderen van grove poriën en fijne lijntjes, het aanpakken van pigmentvlekjes en het verminderen van littekens.


Heb je last van dunner wordend haar en/of haaruitval, kies van voor de Hair Vitalizer behandeling waarmee met het speciale serum gewerkt wordt aan regeneratie van de haarwortel en her-activering van inactieve haarzakjes.


Bij Villa 10 vind je dus alles onder 1 dak om jouw schoonheid te geven wat het verdient; een 10! Klanten omschrijven Villa 10 als een hele fijne sfeervolle salon, waar je heerlijk kunt ontspannen en de behandelingen met precisie, zorg en liefde worden uitgevoerd. Jouw wensen staan centraal. Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel. Villa 10 is daarom GGD gecertificeerd en geregistreerd bij Veilige PMU en wordt er gewerkt met kwalitatief hoogstaande merken en producten. Maak hier jouw afspraak met Martine.