'Tostiliefhebber heeft meer seks en is beter mens'

Liefhebbers van tosti’s blijken vaker van bil te gaan dan mensen die niet van tosti’s houden. Dat blijkt uit een ‘zeer betrouwbaar’ onderzoek van datingsite Skout.

Morgen is het ‘National Grilled Cheese Day’ in Amerika. Daarom zocht Skout uit wat het wel of niet houden van een sandwich met gegrilde kaas (voor het gemak door ons een tosti genoemd) over iemand zegt.

Tostiliefhebber

Wat blijkt: mensen die dol zijn op zo’n tosti hebben meer plezier in de slaapkamer. Van de tostiliefhebbers heeft 32% meer dan zes keer per maand seks, terwijl dat onder de niet-liefhebbers maar bij 27% het geval is. Daarnaast gaat 73% van de tosti-eters minstens eenmaal per maand van bil, tegenover 63% van de niet-eters. Tostiliefhebbers bleken niet alleen meer seks te hebben: over het algemeen zijn ze avontuurlijker, meer reislustig en besteden ze meer aan goede doelen.


Beste tosti in Breda

Dit wetende zijn wij benieuwd waar je de beste tosti in Breda kunt eten! Laat het ons weten, dan sturen we onze foodbloggers op pad om het te testen! Morgen, tijdens de ‘National Grilled Cheese Day’, zullen we ook een leuke primeur bekend maken!

Bron: Metronieuws.nl