39Graden is back on track!

Na een jaar van beproevingen breken er betere tijden aan. Voor 39Graden reden om weer met volle moed aan de slag te gaan en in augustus de ‘nieuwe’ Kick-off te presenteren. Beschouw het gerust als de aanloop naar weer een groots festival in 2022! 

Kick-off 39Graden
Van 27 tot en met 29 augustus 2021 organiseren we de Kick-off en vieren we dat we weer van start mogen gaan. Het programma van deze Kick-off bestaat uit 17 voorstellingen in meer dan zes disciplines! Alle acts worden, zoals voorheen, opgevoerd door jongeren. Ze komen uit alle hoeken van het land. Ook zullen er drie projecten onder begeleiding van professionals gepresenteerd worden, waaronder de resultaten van de Winterschool en Summerschool met Larf! en Corpo Máquina. 

De Kick-off zal plaatsvinden in en rondom Podium Bloos, waar we ondanks de maatregelen, verspreid over 3 dagen, ongeveer 360 bezoekers mogen ontvangen. De ticketverkoop van deze Kick-off start op 1 juli 2021 via www.39graden.nl/kaarten 

Jongerenactiviteiten
Naast onze kick-off starten ook de andere trajecten van 39Graden weer op. Zo sloten we mei 2021 af met een masterclass van DIEHELEDING en starten we in het weekend van 3 juli 2021 met een afsluitende uitvoering van de 39Graden Intensive, een coachingstraject begeleid door Mees Walter. In dit weekend zullen drie jongeren het resultaat van hun repetities in de lockdown vertonen. Dit kleinschalige evenement is toegankelijk voor publiek en tickets voor dit weekend zijn vanaf halverwege juni te verkrijgen via onze website en de website van Breda Buiten.

39Graden 2022
Voor 2022 hebben we goede hoop om het oorspronkelijke festival weer op poten te zetten. De exacte data van deze editie worden bekendgemaakt op de Kick-off in augustus. We gaan voor deze editie uiteraard weer op zoek naar enthousiaste jongeren, die op het uitdagende podium van 39Graden laten zien wat ze in huis hebben. Jongeren die al nieuwsgierig naar 39Graden zijn, kunnen op onze website alles vinden over de verschillende trajecten van 39Graden. Voor het laatste nieuws omtrent de activiteiten van 39Graden raden we iedereen aan om onze social media kanalen te volgen: Instagram, Twitter en Facebook.