21 nieuwe restaurants uit Breda op een rijtje

Vind je het (net als wij) leuk om nieuwe restaurants uit te proberen? Dan zit je voorlopig wel even goed! Dit jaar openden veel nieuwe restaurants hun deuren in Breda. Onderstaand hebben we er 21 voor je op een rijtje gezet. 


Zoals je weet hebben we de meest volledige restaurantgids. Elk restaurant heeft een uitgebreid profiel met algemene informatie, menukaarten, deals en meer. Klik door voor meer informatie!

Kinzan

Een zeer sfeervol restaurant aan het Chasséveld, waar je onbeperkt kunt genieten van de Aziatische en Japanse keuken. 

Villa Panda

Villa Panda is gevestigd aan de Roskam in Princenhage. Je kunt hier genieten van vers bereide en kwalitatieve Asian Fusion gerechten.

BLUE DOG BREDA

Blue Dog is gevestigd middenin het centrum van Breda aan de Karnemelkstraat. Het is een eigentijdse brasserie, waar je heerlijk kunt dineren en borrelen. 

Madam Sas

Madam Sas is de nieuwste hotspot aan 't Sas in het centrum van Breda. Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of borrel. De zaak heeft dezelfde eigenaren als Restaurant Chocolat... dat belooft dus veel goeds!

Reparola

Hou je van pasta? Dan moet je een bezoek brengen aan Reparola aan de Wilhelminastraat van Breda. De zaak zit in een prachtig pand met een mooie tuin. 

De Dillenburg

De nieuwe hotspot voor liefhebbers van vis, schaal- en schelpdieren in het Ginneken. Eigenaren Sahila en Richard hebben ook het populaire restaurant De Veestallen in de Belcrum. 

La Bella Vita

Genieten van het goede leven met gerechten uit de Mediterraanse keuken doe je hier in dit gezellige restaurant in de Belcrum. 

Frietpanters

Bij Friet Panters is misschien wel de mooiste frietzaak van Breda. Je kunt hier terecht voor een heerlijke puntzak verse friet met schil en ambachtelijke snacks.

Texas Bar & Grill

Voor een goede steak moet je bij de Texas Bar & Grill zijn aan de Bredaseweg in Terheijden. Het restaurant is helemaal in Texas stijl verbouwd.  

Spruit

Spruit biedt een ontbijt- lunchroom met heerlijke verse producten, gericht op de jonge ouder. Hier kunnen ouders rustig hun jonge kinderen meenemen en lekker iets komen eten of drinken.

Gastropub De Kleine Wereld

“Gastropub” is een combinatie van “gastronomie” en “café”, ontstaan in Engeland in de vroege 1990’s, een concept dat is gericht op het samenvoegen van de traditionele pubsfeer, lekker zuipen, toffe bieren en goede muziek met een aanbod van kwaliteit eten dat verder gaat dan de standaard snacks. Verrassende gerechten die hand in hand gaan met lekker bier!


Big Belly Bar

Het gelijknamige Bredase biermerk brengt al vier jaar unieke bieren op de markt. Naast heerlijke speciaalbieren kun je hier ook genieten van allerlei heerlijke gerechtjes. De zaak kijkt uit over de Haven van Breda.

Floris Gastrobar

Floris Gastrobar is gevestigd aan de Teteringsedijk. Je kunt hier heerlijke lunchen, dineren en borrelen met een eigen parkeerplaats en een stadstuin met 40 zitplaatsen. Eigenaar Dennis heeft ook de Vriendin en Brasserie van Asperen aan de Veemarktstraat. 

VEGANLICIOUS FOODHALL BREDA

Veganlicious opende in april haar deuren in Foodhall Breda. Ze verkopen klassieke gerechten zoals een hamburger, curry, saté en nasi en zelfs een kapsalon... maar dan 100% vegan. 

CIGKOFTEPOINT

Cigkoftepoint is een gezellig zaakje aan de Boschstraat. Hun specialiteit is de vegan cigkofte sushi, een uniek concept waarmee ze de eerste in Nederland zijn. 

KOI KANPAI

Koi Kanpai is een Japanse delicatessen en lifestyle winkel met een klein horecagedeelte. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor traditionele bento sets, snacks zoals verse Taiyki of een zoet dessert als matcha cheesecake. 

ChiqueoLatte

Chiqueolatte is een modern concept wat een combinatie is van een espressobar, lunchroom en restaurant.

Brownies & Downies Breda

Deze bekende keten van lunchrooms is nu ook gevestigd aan de Halstraat in Breda. Het is een combinatie van pure, bijzondere medewerkers en ambachtelijke gerechten om je vingers bij af te likken.

I Love Sushi

De bekende keten I Love Sushi heeft nu ook een vestiging aan het Valkeniersplein in Breda. Ze zijn geopend voor afhaal en bezorgen. 

Tante Pindakaas

Ook zo'n liefhebber van de Indonesische keuken? Shirley, Jessie en Lisa komen elke week met een nieuw authentiek Indonesisch menu voor slechts €10,-. Tante Pindakaas is een nieuw take away concept waar met veel liefde en passie elke donderdag en vrijdag een dagverse maaltijd wordt bereid.

Chicken Samba

Ze verkopen kip, kip en nog eens kip en dan niet zomaar kip, maar Chicken Samba is gespecialiseerd in alleen de meest verse (Halal) kip met de lekkerste huisgemaakte recepturen waarvan de meeste zijn bereid op een Samba houtskool bbq. Het is een Bezorgrestaurant dat binnen 30 bezorgd. Met code CS10 krijg je nu €10 korting.


Reviews

Lucas Scott

Bedankt voor het delen:) https://www.matchoffice.be/huren/coworking/gent