Zuivelboerderij De Driehoek

Hoogstraat 82-B, Oosterhout

Zuivelboerderij met kaasmakerij. Read more

Onze boerderij bevind zich op een hele speciale plek; het klooster terrein van de Sint Paulusabdij. Deze abdij is onderdeel van De Heilige Driehoek in Oosterhout. De ambachtelijk gemaakte kaas wordt gemaakt van melk van eigen koeien die grazen binnen de kloostermuren. 

In onze kaasmakerij maken we 2 type abdijkazen. Een traditionele Goudse kaas welke van jong tot overjarig verkrijgbaar is. Hiernaast is er een groot assortiment aan kruidenkazen te krijgen. Kun je niet kiezen? Geen paniek, je mag hier alles proeven!

Hiernaast wordt een voor Nederland unieke kaas gemaakt. Deze kaas is de Benedictus, een roodflora kaas die gerijpt wordt in de kelders van de abdij! De kaas is smeuïg en pittig, de eetbare korst geeft nog een extra smaakdimensie. 

In de boerderijwinkel zijn naast kaas nog zuivel, scharrelvlees, cadeaupakketten en streekproducten te vinden. Alles zo lokaal en vers mogelijk en gemaakt door boeren en producenten die bewust met hun dieren, grond en grondstoffen omgaan. En dat proef je!

  • Eten & drinken
  • Airco, Eigen parkeerplaats, Rolstoeltoegankelijk, Invalidentoilet, Kindvriendelijk, Terras of binnentuin
  • Cash, Maestro