Taste the Original

Van Coothplein 27, Breda

Wij hebben een enorme passie voor koffie en onze missie is dan ook de lekkerste koffie te serveren. Wij houden van puur, en maken onze sappen daarom a la minuut, zodat er geen vitamines verloren gaan. Wij houden van vers, dat betekent dat ons brood dagelijks speciaal voor ons gebakken wordt door een ambachtelijke bakker.Wij houden van gezond, dus worden onze salades bereid met verse ingrediënten à la minuut. Waar mogelijk werken we met biologische producten, wat de smaak ten goede komt. Ook vinden wij het prettig om met lokale leveranciers te werken, dat doen we dus ook. Read more

Wij hebben een enorme passie voor koffie en onze missie is dan ook de lekkerste koffie te serveren. Wij houden van puur, en maken onze sappen daarom a la minuut, zodat er geen vitamines verloren gaan. Wij houden van vers, dat betekent dat ons brood dagelijks speciaal voor ons gebakken wordt door een ambachtelijke bakker.Wij houden van gezond, dus worden onze salades bereid met verse ingrediënten à la minuut. Waar mogelijk werken we met biologische producten, wat de smaak ten goede komt. Ook vinden wij het prettig om met lokale leveranciers te werken, dat doen we dus ook.

Van Coothplein 27, 4811 NC Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.