Soksabbay

Boschstraat 45, Breda

Welkom in dit prachtige Aziatische restaurant, gelegen in het centrum van Breda. De roots van Soksabbay liggen in het verre Cambodja. Met de aangeboden authentieke gerechten word je helemaal teruggebracht naar het mooie Azië. Read more

Welkom in dit prachtige Aziatische restaurant, gelegen in het centrum van Breda. 

De roots van Soksabbay liggen in het verre Cambodja. Met de aangeboden authentieke gerechten word je helemaal teruggebracht naar het mooie Azië. 

Soksabbay is het enige Cambodjaanse restaurant in heel Nederland. Met veel toewijding, liefde en plezier tovert de chefkok de meest verrukkelijke gerechten voor jou op tafel. Verse producten en zelf gemaakte kruiden zorgen ervoor dat je meteen de kwaliteiten van het gerecht proeft. 

De ligging is uitstekend: vlakbij het Stedelijk Museum Breda, Stadspark Valkenberg, Centraal Station en de winkelstraten van hartje Breda. 

Je wordt altijd ontvangen met een glimlach. Of je nu zin hebt in iets kleins voor de lunch of een tussendoortje of een echte maaltijd als diner. Dat kan allemaal bij Soksabbay. 

Kom langs en ervaar het zelf!

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.