Ruen Nalee

Nieuwe Ginnekenstraat 25, Breda

Health en Spa salon Ruen Na Lee heeft op 30 maart 2015 haar deuren geopend in de binnenstad van Breda. “Ruen Na Lee” is Thais en staat voor “Huize Na Lee”. Ruen Na Lee staat voor kwaliteit in health en spa met een Thais accent, waarbij luxe en weldaad central staan. Read more

Health en Spa salon Ruen Na Lee heeft op 30 maart 2015 haar deuren geopend in de binnenstad van Breda. “Ruen Na Lee” is Thais en staat voor “Huize Na Lee”. Ruen Na Lee staat voor kwaliteit in health en spa met een Thais accent, waarbij luxe en weldaad central staan. Er wordt voor gezorgd dat de klant een onvergetelijke tijd beleeft. De individuele wensen van de klant staan voorop bij Ruen Na Lee. 

Onze medewerkersters zorgen voor diverse healthcare producten (massages en andere treatments). Dit gebeurt op een zeer professionele manier met zorgvuldig uitgekozen healthproducten. Speciaal daarvoor heeft Ruen Na Lee kundige, ervaren en zeer vriendelijke specialisten in dienst. De klant is koning en de doelstelling is: lichaamsweldaad met een individuele touch. Er is voor ieder wat wils bij Ruen Na Lee.

  • Beauty & health
Nieuwe Ginnekenstraat 25, 4811 NM Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.