Restaurant Vannu

Gilzeweg 24, Bavel

Na jarenlange ervaring in het restaurantwezen gaat een grote droom werkelijkheid worden voor nieuwe eigenaren Gijs Kemmeren en Iris Saaman. Aan de rand van het Ulvenhoutse bos vonden ze de geschikte plek om hun verfijnde groentekeuken vorm te geven. Read more

Na jarenlange ervaring in het restaurantwezen gaat een grote droom werkelijkheid worden voor nieuwe eigenaren Gijs Kemmeren en Iris Saaman. Aan de rand van het Ulvenhoutse bos vonden ze de geschikte plek om hun verfijnde groentekeuken vorm te geven.

Vannu serveert een verfijnd groentemenu met pure, bovenal plantaardige en verse ingrediënten. Het menu bestaat uit gerechten die helemaal in het nu staan, met oog voor duurzaamheid, verspilling, Nederlandse herkomst en cultuur. Er is keuze uit een 3-, 4-, 5- of 6-gangen dinermenu en voor de lunch kunt u ook kiezen uit 2 of 3 gangen. Bij de menu’s worden bijpassende dranken aangeboden, keuze uit alcoholisch, laag alcoholisch en non-alcoholisch. De bijpassende dranken worden zorgvuldig gekozen of samengesteld om de ervaring compleet te maken. Voor het non-alcoholische arrangement schenkt Vannu huisgemaakte sappen van de mooiste groenten, fruit en/of kruiden.

  • Veganistisch/Vegetarisch, Fine dining *
Gilzeweg 24, 4854 SG Bavel

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.