PUUR Huidinstituut Prinsenbeek

Beeksestraat 30, Prinsenbeek

5/ 5

PUUR Huidinstituut is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging én huidproblematiek! Ons team van gedreven vakspecialisten zorgt voor een optimale resultaat in een ontspannen sfeer. Een bezoek aan PUUR betekent een warm welkom, persoonlijke aandach… Read more

PUUR Huidinstituut is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging én huidproblemen!
Ons team van gedreven vakspecialisten zorgt voor een optimale resultaat in een ontspannen sfeer. Een bezoek aan PUUR betekent een warm welkom, persoonlijke aandacht en behandeld worden door gecertificeerde specialisten.

PUUR werkt met verschillende, zorgvuldig geselecteerde, topmerken: Valmont, Pascaud, Artdeco, pHformula, Forlle`d, Dr. K en OPI. Hoge kwaliteit, effectiviteit en sublieme ingrediënten zorgen voor een perfect resultaat. Goed advies voor uw huid is de eerste stap naar een stralende en gezonde huid.

Naast huidverbetering bent u ook op het juiste adres voor ontspannende huidverbeterende facials, Acné behandelingen, Permanente make-up, consulten cosmetisch arts en huidtherapie met laserbehandelingen voor o.a. overbeharing.

Ook geopend in de avonduren en in het weekend!

  • Beauty & health
  • Valmont, Pascaud, pHformula - Skin Resurfacing, Dr. K, Cellics, Artdeco Make-up, OPI
  • Cash, Maestro
  • Prinsenbeek