Pastis food & lifestyle

Ginnekenweg 83, breda

Een greep uit het assortiment van de lekkernijen die we verkopen; uit de Mediterrane landen bijvoorbeeld ‘Sal de Ibiza’, een lijn van prachtige zoutproducten gemaakt van 100 % zeezout van de hoogst mogelijke kwaliteit Read more

Een greep uit het assortiment van de lekkernijen die we verkopen; uit de Mediterrane landen bijvoorbeeld ‘Sal de Ibiza’, een lijn van prachtige zoutproducten gemaakt van 100 % zeezout van de hoogst mogelijke kwaliteit / LOLEA spaanse sprankelende rode én witte sangria / heerlijke Franse kazen zoals de wat onbekende Tomme de Savoie au Marc Raisin, een kaas gerijpt in houten vaten met druiven pulp / olijven uit Spanje  en de Rolls Royce onder de olijven; Lucques de Verts / olijfoliën van de tap. 

De  groente chips ‘Terra’ uit Amerika, van oorsprong een creatie van twee New Yorkse koks. Maar ook uit ons buurland België komen er bijzondere producten zoals de kaasbegeleiders zoals chutneys en marmelades van Belberry en een 15 maanden gedroogde superano ham. Én voor op de borrelplank van eigen bodem Hollandse kazen zoals de biologische blauw geaderde kaas van Bastiaansen uit Molenschot en Le petit Doruvael uit Montfoort ‘onder de rook van Utrecht’.

Ginnekenweg 83, 4818 JC breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.