Mensquare

Halstraat 36, Breda

5/ 5

Mensquare is een multibrand platform, met een ruim aanbod in exclusieve herenmode. Mensquare biedt een totaalbeeld voor de klant, in verschillende leeftijdsgroepen, met variërende wensen. Mensquare kenmerkt zich door het inkoopbeleid en is altijd ‘up-to-d… Read more

Mensquare is een multibrand platform, met een ruim aanbod in exclusieve herenmode. Mensquare biedt een totaalbeeld voor de klant, in verschillende leeftijdsgroepen, met variërende wensen. Mensquare kenmerkt zich door het inkoopbeleid en is altijd ‘up-to-date’ met het aanbieden van hoogstaande collecties, van klassiek tot excentriek.

Onze klanten hebben een ding gemeen; ze houden van kwaliteit en exclusiviteit, maar met een laagdrempeligheid. Zoals met een juiste outfit, moet ieder zich op zijn gemak voelen in onze omgeving. Door de jarenlange ervaring, weten wij wat de klant wil en bieden wij hoogstaande service op maat.

Mensquare streeft in de toekomst naar een complete lifestyle benadering voor de klant, waar wij niet alleen willen voorzien in kleding, maar denk hierbij ook aan accessoires, luchtjes en sieraden. Wij willen variëteit bieden voor iedere doelgroep, de klant helpen van a tot z, dit in samenwerking met verschillende samenwerkingspartners. Hierover in de nabije toekomst meer.

Halstraat 36, 4811HX Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.