Mabelisa fashion

lange brugstraat , breda

Bij Mabelisa vind je niet alleen de nieuwste trends, maar ook een warm welkom voor jong en oud! Of je nu op zoek bent naar casual outfits, party wear of een galajurk, bij ons slaag je gegarandeerd. Gastvrijheid en eerlijkheid staan bij ons op nummer 1, want we willen dat iedereen zich speciaal en op zijn gemak voelt. Toegankelijkheid is key, daarom streven we ernaar om met onze betaalbare prijzen de beste kwaliteit te bieden. Kom langs en ontdek de magie van Mabelisa! Read more

Bij Mabelisa vindt men niet alleen de nieuwste trends, maar ook een warm welkom voor jong en oud! Of men nu op zoek is naar casual outfits, party wear of een galajurk, bij Mabelisa slaagt men gegarandeerd. Gastvrijheid en eerlijkheid staan bij hen op nummer 1, want zij willen dat iedereen zich speciaal en op zijn gemak voelt. Toegankelijkheid is key, daarom streven ze ernaar om met hun betaalbare prijzen de beste kwaliteit te bieden. Kom langs en ontdek de magie van Mabelisa!

  • Damesmode

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.