Juwelier Hans Huijben

In de Wilhelminastraat in Breda vindt u de winkel van Juwelier Hans Huijben. Een vertrouwd gezicht met inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring in het juweliersvak.'Naast de liefde voor het vak straalt familie Huijben een warm vertrouwd gevoel uit voor el… Read more

In de Wilhelminastraat in Breda vindt u de winkel van Juwelier Hans Huijben. Een vertrouwd gezicht met inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring in het juweliersvak.

'Naast de liefde voor het vak straalt familie Huijben een warm vertrouwd gevoel uit voor elkaar, de winkel en de klanten. Juwelier Hans Huijben streeft naar een zo breed mogelijke collectie. Kleine reparaties en gravures in bijvoorbeeld trouwringen worden zelf uitgevoerd. Voor taxaties bent u bij juwelier Hans Huijben aan het juiste adres. Zelf een sieraad ontwerpen behoort tot de mogelijkheden.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.