HIGH BEER

Zin om lekker bij te kletsen met je vrienden onder het genot van diverse heerlijke bieren en lekkere borrelhapjes? Dat kan tijdens onze high beer. In plaats van de traditionele high tea, bieden wij een high beer aan. Read more

Zin om lekker bij te kletsen met je vrienden onder het genot van diverse heerlijke bieren en lekkere borrelhapjes? Dat kan tijdens onze high beer. Bij een high beer krijg je vier heerlijke glazen (speciaal)bier van ongeveer 20cl geserveerd. Tijdens de rondes van biertjes word je getrakteerd op een snack trio, een heerlijke bittergarnituur en smakelijke nacho’s die uiteraard aansluiten op het biertje wat je op dat moment aan het proeven bent!

Onze high beer is al te boeken vanaf 4 personen en bedraagt slechts €20,00 per persoon. Wil je wat grootser uitpakken? Dan kun je de High Beer eventueel combineren met een lekker diner, zo hebben wij twee verschillende menu’s met ieder hun eigen prijs en gerechten! De High Beer i.c.m. één van onze menu’s is te boeken vanaf minimaal 4 personen.

Ben jij een echte bierkenner en ben je wel toe aan een treetje hoger? Voor jou hebben wij dan de High Beer +, een heerlijke High Beer maar dan uitgebreid met nieuwe kennis en feitjes! Een High Beer + kun je reserveren vanaf €25,- en uiteraard worden hierbij ook heerlijke snacks en hapjes geserveerd.

RESERVEREN?
Wij bieden verschillende high beer’s aan. Zo is er voor ieder wat wils.
High Beer € 20,00 p.p.
High Beer i.c.m menu Dependance € 37,95 p.p.
High Beer + € 25,00 p.p.
High Beer + i.c.m menu Dependance € 42,95 p.p.

  • Eten & drinken