Hesemans

houtmarkt 7, Breda

Vanaf 1870 bieden wij u in onze zaak op dit adres een assortiment speelgoed, kado’s en luxe artikelen van bekende merken. De laatste jaren brengen wij speelgoed en luxe geschenken met de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Read more

Vanaf 1870 bieden wij u in onze zaak op dit adres een assortiment speelgoed, kado’s en luxe artikelen van bekende merken. De laatste jaren brengen wij speelgoed en luxe geschenken met de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Verschillende produkten in ons assortiment zijn milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd. Dit hoeft niet altijd veel te kosten, wij hebben al een leuk kado voor een paar euro. Ons assortiment is voor jong en oud. 

Wij hebben een zeer groot aanbod in poppen, beren, miniatuurauto’s, speelgoed, kado’s en luxe artikelen, ook voor verzamelaars. Vele merken op dit gebied hebben wij op voorraad. Bestellingen verzorgen wij graag voor u, dat kan ook via internet en opsturen is géén probleem. Wij geven u graag vakkundig advies en staan voor u klaar in Breda. Keuze maken in de winkel moeilijk? Geen probleem U kunt met een heerlijk kopje koffie rustig rondkijken.

Koop online via City Webshop Breda: Hesemans

houtmarkt 7, 4811 JC Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.