Hemels Breda

Wilhelminastraat 23, Breda

Hemels Breda staat voor gastvrijheid, beleving en kwalitatief goede en verse producten. Wij hebben onze vers leveranciers zorgvuldig geselecteerd om zo de kwaliteit van ieder gerecht hoog te houden. Onze internationale gerechten worden bereid in een open keuken en geven voor iedere gast een ambachtelijke beleving. Het interieur is een eigen ontwerp met handgemaakte meubels. Wij spannen ons dagelijks in om het u naar de zin te maken. Kom langs bij ons restaurant in Breda! Wanneer u door de Hemelse poort loopt komt u aan bij de ruime, gezellige bar waar u vriendelijk ontvangen wordt door ons personeel. Midden in het restaurant bevindt zich de open keuken. Koffie drinken, lunchen, borrelen of dineren, alles kan bij Hemels. Culinair verantwoordelijk is onze chef kok; Bart van Hest. U kunt tijdens het diner er voor kiezen om te genieten van een surprise menu dat bestaat uit de creaties van de chef, de a la carte kaart of ons nieuwe Shared Dining concept. Dit concept is een samenstelling van gerechten van de a la carte kaart kleiner geportioneerd, om met uw tafelgenoot (en) te delen. Wij hebben voor dit concept gekozen om u zoveel mogelijk van onze kaart te laten proeven. Verantwoordelijk voor de gastvrijheidsbeleving is bedrijfsleidster Michelle Hendrikx. Zij zorgt ervoor dat het team u enthousiast ontvangt en u de Hemelse beleving ondergaat waar u recht op heeft. Daarnaast wordt er ieder kwartaal een evenement georganiseerd. Houdt hiervoor onze Facebookpagina in de gaten OF download onze app: restaurant hemels. Hiermee blijft u niet alleen op de hoogte van alle leuke evenementen bij Hemels maar kunt u ook sparen voor een leuke cadeaubon. Read more

Hemels Breda staat voor gastvrijheid, beleving en kwalitatief goede en verse producten.
Wij hebben onze vers leveranciers zorgvuldig geselecteerd om zo de kwaliteit van ieder gerecht hoog te houden. Onze internationale gerechten worden bereid in een open keuken en geven voor iedere gast een ambachtelijke beleving. Het interieur is een eigen ontwerp met handgemaakte meubels. Wij spannen ons dagelijks in om het u naar de zin te maken. Kom langs bij ons restaurant in Breda!

 Wanneer u door de Hemelse poort loopt komt u aan bij de ruime, gezellige bar waar u vriendelijk ontvangen wordt door ons personeel. Midden in het restaurant bevindt zich de open keuken. Koffie drinken, lunchen, borrelen of dineren, alles kan bij Hemels.

Culinair verantwoordelijk is onze chef kok; Bart van Hest. U kunt tijdens het diner er voor kiezen om te genieten van een surprise menu dat bestaat uit de creaties van de chef, de a la carte kaart of ons nieuwe Shared Dining concept. Dit concept is een samenstelling van gerechten van de a la carte kaart kleiner geportioneerd, om met uw tafelgenoot (en) te delen. Wij hebben voor dit concept gekozen om u zoveel mogelijk van onze kaart te laten proeven. Verantwoordelijk voor de gastvrijheidsbeleving is bedrijfsleidster Michelle Hendrikx. Zij zorgt ervoor dat het team u enthousiast ontvangt en u de Hemelse beleving ondergaat waar u recht op heeft. Daarnaast wordt er ieder kwartaal een evenement georganiseerd. Houdt hiervoor onze Facebookpagina in de gaten OF download onze app: restaurant hemels. Hiermee blijft u niet alleen op de hoogte van alle leuke evenementen bij Hemels maar kunt u ook sparen voor een leuke cadeaubon.

Wilhelminastraat 23, 4818 SB Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.