H en I Mode

Bisschopmolenstraat 4, Etten-Leur

Dames vanaf een jaar of vijfentwintig kunnen bij H en I Mode terecht voor modieuze, draagbare en vooral ook betaalbare kleding van diverse bekende merken. Zo vindt u er bijvoorbeeld kleding van Dreamstar, ZiZo, Anna Montana. Maar dat is niet alles! Er is ook van alles te krijgen van Dolce Vita, Kapalua, Yest, Studio Mo, Batida, Sophia Perla, Pepperz, Elvira en Sani-Blue. Read more

H en I mode is een leuke kledingzaak in het centrum van Etten-Leur. Het is een gezellige winkel waar u nog ouderwets uitgebreid wordt geholpen en wordt bijgestaan met vakkundig advies.

Dames vanaf een jaar of vijfentwintig kunnen bij H en I Mode terecht voor modieuze, draagbare en vooral ook betaalbare kleding van diverse bekende merken. Zo vindt u er bijvoorbeeld kleding van Dreamstar, ZiZo,Maicazz, Anna Montana. Maar dat is niet alles! Er is ook van alles te krijgen van Dolce Vita, Yest,Batida, Sophia Perla en MyrnabyNed

Naast trendy kleding hebben wij ook sieraden , tassen en sjaals 

Is de kleding die u hebt uitgezocht net niet passend? H en I Mode vermaakt ze graag voor u. De specialiteit van de zaak is naast de mode dan vooral ook de klantgerichtheid.

Onder het genot van een lekker kopje koffie/thee kunt u hier tijdens het winkelen even bijkomen van een drukke dag. Daarna kunt u er weer helemaal tegenaan!