Gauchos

Grote Markt 33, Breda

4.8/ 5

(Winnaar beste restaurant Latijns-Amerikaans)De authentieke Argentijnse formule is in Nederland een begrip en wordt veel geïmiteerd, maar nergens geëvenaard. Basis daarvan is de beroemde steak van mals en vakkundig gegrild Argentijns rundvlees. De laats… Read more

(Winnaar beste restaurant Latijns-Amerikaans)

De authentieke Argentijnse formule is in Nederland een begrip en wordt veel geïmiteerd, maar nergens geëvenaard. Basis daarvan is de beroemde steak van mals en vakkundig gegrild Argentijns rundvlees. De laatste jaren zijn de menu’s uitgebreid met smakelijke visgerechten en gegrilde gemarineerde groenten. Gauchos bestaat al bijna veertig jaar. Door strikte handhaving van de hoge kwaliteit van het culinair product en de attente zorg voor de gasten is een grote reputatie opgebouwd. Onder geen enkele voorwaarde doen zij concessies aan de kwalitatieve standaard. Daarom zullen zij ook in de toekomst aan de hoge verwachtingen blijven voldoen.

  • 100 - 250 personen
  • Jazz, blues, Latin, Lounge
  • Grote Markt
Grote Markt 33, 4811XP Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.