Flexersice Treatments

Spinveld 47c, Breda

Welkom bij Flexercise Treatments Jouw totaalpakket op het gebied van beauty en gezondheid. Onze missie? Jou een plek bieden waar je kunt ontspannen én je fysieke grenzen kunt verleggen. Allemaal op één plek; kortom, een uniek concept. Read more

Welkom bij Flexercise Treatments! 

Mijn naam is Endy Igbinosa; het gezicht achter Flexercise. Van jongs af aan ben ik al gek op activiteit en beweging. Ik heb meerdere sporten beoefend, waaronder breakdance, zelfverdediging en krachttraining. Maar mijn passie ligt toch echt bij het kickboksen.

Via kickboksen is sport mijn medicijn geworden. Het helpt me niet alleen fysiek maar ook geestelijk beter te functioneren.

Iedereen verdient zo’n natuurlijk medicijn, en vanuit die gedachte is mijn passie voor coaching ontstaan. Na jaren gewerkt te hebben als personal trainer besloot ik het groter aan te pakken; een multidisciplinair gezondheidscentrum waarin beauty en gezondheid gecombineerd worden.

Flexercise was geboren; een multidisciplinair gezondheidscentrum waar alle aspecten van gezondheid samenkomen.

We bieden personal training, fysiotherapie, en verschillende workshop op het gebied van zelfverdediging, sport en gezondheid. 

Heb je interesse om jezelf naar een hoger niveau te tillen, zowel mentaal als fysiek? Neem dan snel contact met ons op voor een gratis proeftraining!

  • Cash, Maestro