Escape Room: Prof. Kepler & The Machine

Daal met professor Kepler af naar het midden van de aarde en probeer samen de wereld te redden! Read more

FIXEN JULLIE DE WERELDDRAAIMACHINE BINNEN 60 MINUTEN?

Daal met professor Kepler af naar het midden van de aarde en probeer samen de wereld te redden!

"Ah, jullie hebben mijn werkplaats gevonden! Prettig, prettig... Ik heb jullie hulp nodig om de wereld te redden!"

Met deze woorden maken jullie kennis met Prof. Kepler en begint jullie avontuur. Reis met de lift af naar het midden van de aarde, repareer de werelddraaimachine en red de wereld.

PROF. KEPLER & THE MACHINE

In onze nieuwste escape room wordt jullie hulp ingeroepen door Prof. Kepler. Deze chaotische professor is de maker van de werelddraaimachine, het geheime mechanisme waardoor onze planeet kan blijven draaien. Er is alleen paniek, want deze machine is vastgelopen!

Je kunt alleen bij de machine komen door met een lift naar het midden van de aarde af te dalen. Laat Prof. Kepler nou precies aan de verkeerde kant van de wereld zijn met nog maar 60 minuten om de machine te maken... Gelukkig kan hij de president geruststellen, hij stuurt met jullie zijn team van topexperts!

Jullie komen terecht in de professor zijn werkplaats. Hier moeten jullie energiecapsules verzamelen om zo de lift op te laden. Spring daarna snel in deze lift en begin de reis naar het midden van de aarde. Komen jullie op tijd bij de werelddraaimachine aan om zo de wereld te redden?

Lukt het jullie om binnen 60 minuten uit deze escape room te ontsnappen? De escape room is geschikt voor 2 tot 8 personen. Deze escape room heeft weinig tot geen schrikeffecten en is daarom geschikt voor alle leeftijden.

Leeftijdsadvies: met begeleiding vanaf 12 jaar, zonder begeleiding vanaf 14 jaar.


  • Actie & avontuur, Escaperooms, Groepen, Spel & fun
  • AL
  • Reserveer via www.escaping.nl of bel 085-4019567