Echt Brood Gevorderden.

Na de workshop voor beginners is er de mogelijkheid je verder te bekwamen in het desem bakkersvak met deze workshop voor gevorderden. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op wat desem is en gaan we aantal andere desem producten maken met verschillende granen. In deze workshop gaan we aan de gang met de wat specialere graansoorten. Zoals: Tritordeum, 100% roggebrood, Pain de Seigle (combinatie van Rogge en Tarwe) en een 100% speltbrood. Deze workshop is ook leuk voor mensen die geen Tarwe mogen maar wel andere graansoorten. Read more

Na de workshop voor beginners is er de mogelijkheid je verder te bekwamen in het desem bakkersvak met deze workshop voor gevorderden. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op wat desem is en gaan we aantal andere desem producten maken met verschillende granen. In deze workshop gaan we aan de gang met de wat specialere graansoorten. Zoals: Tritordeum, 100% roggebrood, Pain de Seigle (combinatie van Rogge en Tarwe) en een 100% speltbrood. Deze workshop is ook leuk voor mensen die geen Tarwe mogen maar wel andere graansoorten.

Verder is het concept gelijk aan de workshop voor beginners d.w.z. eerste dag desem degen maken en tweede dag afwerking, bakken, proeven met een lekker glaasje en met volle draagtas met eigen gebakken brood naar huis.

  • Eten & drinken