Gastrovit Breda

Wilheminastraat 39 A, Breda

Welkom bij Gastrovit, fijn dat u er bent! Gastrovit is een gastvrije en sfeervolle winkel voor mensen met smaak. De zaak opende in 1960 zijn deuren. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een gezondheidswinkel met een compleet assortiment natuur- en dieetvoeding, vitamines & voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica. Daarnaast bieden we een ruim assortiment delicatessen. Gezondheid en genieten De Gastronoom onderscheidt zich door het grote aanbod. Het draait bij ons om gezondheid en genieten en dat proberen we zo goed mogelijk te combineren. Dat lukt prima met onder andere suikervrije koekjes, diverse biologische artikelen, muesli’s, wijnen, vleeswaren, binnen- en buitenlandse kazen en natuurlijke haarkleurmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. Read more

Welkom bij Gastrovit, fijn dat u er bent! Gastrovit is een gastvrije en sfeervolle winkel voor mensen met smaak. De zaak opende in 1960 zijn deuren. De winkels is in 2022 een gehele transformatie ondergaan. Hierdoor kunnen wij u nog meer kennis bieden over gezondheid en supletie. De naam is hierbij veranderd van de Gastronoom naar Gastrovit. De Winkel is uitgegroeid tot een gezondheidswinkel met een compleet assortiment natuur- en dieetvoeding, vitamines & voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica. Gastrovit onderscheidt zich door het grote aanbod. Het draait bij ons om gezondheid en genieten en dat proberen we zo goed mogelijk te combineren. Dat lukt prima met onder andere suikervrije koekjes, diverse biologische artikelen, muesli’s, wijnen,  en natuurlijke haarkleurmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. De winkel heeft ook een groot assortiment in vitamines en voedingssupplementen.

De afgelopen jaren is de vraag naar glutenvrije producten enorm gegroeid. Daar hebben wij op in gespeeld met een groot aanbod glutenvrije levensmiddelen, waaronder een uitgebreid diepvries assortiment. Een aantal dagen in de week komt er ook vers glutenvrij brood binnen.  We durven met een gerust hart te zeggen dat wij het grootste assortiment van Nederland en België bieden. Op dat gebied hebben we ook veel kennis in huis. Dat is belangrijk, omdat we u goed willen adviseren. 

Wij zijn aangesloten bij Gezond & Wel. Dat is een landelijk samenwerkingsverband die ervoor zorgt dat we u de beste gezondheidsproducten leveren.

Zo werken we elke dag aan gezondheid en genieten.

  • Beauty & health, Eten & drinken
  • Solgar, G&W, Vitakruid, Vitals, Golden Naturals, Vitena, Chi, Weleda, Annemarie Borlind, Happy soap, Orange fit, dr Hauschka, Gimber, Vers gebrande noten, Le poole, Bakker Leo, Bakker van Gils, En nog veel meer!
  • Cash, Maestro