Café Vroeger

Nieuwe Haagdijk 46, Breda

Café Vroeger Al 30 jaar een begrip in Breda Het Café: Café Vroeger is een gemoedelijk bruin café gelegen aan de nieuwe Haagdijk in Breda. Het café huis vestigt zich in een karakteristiek pand op de hoek van de straat direct naast de Bredase singel. Read more

Café Vroeger Al 30 jaar een begrip in Breda Het Café: Café Vroeger is een gemoedelijk bruin café gelegen aan de nieuwe Haagdijk in Breda. Het café huis vestigt zich in een karakteristiek pand op de hoek van de straat direct naast de Bredase singel. Het café bestaat al 30 jaar en is sinds Maart 2014 overgenomen door de dochter van de voormalige kastelein. 

U kunt hier terecht voor een kopje koffie of een gezellig avondje uit. Er worden regelmatig avonden gepland waarbij bekende zangers komen optreden. Bij Café Vroeger vind je een zeer gemêleerd publiek, van jong tot oud. Mede door dit publiek is de sfeer altijd uitstekend. Feesten en partijen: Wij beschikken over een gezellige zaal die doorloopt vanaf het café. Deze sfeervolle zaal biedt ruimte voor al uw feesten en partijen tot een maximum van 200 personen. Ook is deze zaal te gebruiken voor bingo’s, kleding party’s etc. Voor iedere gelegenheid groot of klein hebben wij een geschikte toepassing. Wij kunnen voor uw feest ook het eten, variërend van hapjes tot complete warme en koude buffetten verzorgen.

Nieuwe Haagdijk 46, 4811 TE Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.