Brasserie Houtmarkt

Houtmarkt 31, Breda

Read more

Met passie en liefde voor de horeca opende wij onze prachtige Brasserie Houtmarkt. Een splinternieuw pand met een verfrissende uitgebreide lunchkaart voor ieder wat wils.

Iedereen kan bij ons genieten van een smaakvolle lunch. Naast de lunch hebben we ook een heerlijke High Tea en wisselend assortiment van lekkere taartjes, wat wil je nu nog meer?Ons restaurant is toegankelijk voor jong & oud. Van kinderwagen tot rolstoel, overal is rekening mee gehouden.

Kom je voor een lunch of een lekker bakje koffie? Wij heten je van harte welkom! Doordat de openingstijden zijn aangepast op de winkeltijden is het een heerlijke uitvalshoek voor een pauze tijdens het shoppen of een snelle borrel na een lange dag.

Ook kun je bij ons tijdens de Bredaase koopavond terecht. Op donderdag avond hebben we een speciaal koopavond menu. Dit is keuze 3 gangen menu voor 24,95 Heb je liever de touwtjes in eigen handen? Kies dan een warm gerecht van de uitgebreide kaart voor slechts 16,50

Houtmarkt 31, 4811 JC Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.